keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Lean Learning Center

Kävin tuossa ennen joulua tutustumassa Lean Learning Centerin toimintaan Tampereella. Jäi silloin kirjoittamatta aiheesta, mutta jokin aika sitten postilaatikkoon kolahti seuraava mainos jos jotakuta kiinnostaa käydä tutustumassa.


Lean Training Center esittelee toimintaansa

Hermiankatu 1, Tampere

JMAC:in ja Johtamistaidon Opisto JTO:n yhteinen Lean Training Center tarjoaa asiakkailleen käytännönläheistä Lean-valmennusta. Lean on systemaattisen kehittämisen polku, jonka työkalut omaksutaan parhaiten soveltamalla niitä itse käytännössä. Tämän mahdollisuuden tarjoaa harjoitustehtaamme!

Käytännön tekemiseen kuuluu myös erehdyksistä oppiminen, mutta kaikkia erehdyksiä ei kannattane tehdä omassa tuotannossa!

Esittelemme toimintaamme käytännönläheisesti asiakkaillemme 10.3.2011 ja 14.4.2011 klo 10.00 alkaen. Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan!

Tilaisuus on maksuton.


9:30 Tulokahvit

10:00 Tervetuloa!

Lean Training Centerin tausta Mika Siukola

Lean Management käytännössä Mika Siukola

Lean harjoitustehtaan toiminta Peter Kanerva

Lean oivallukset?

12:00 Lounas

Käytännön harjoituksia tehtaalla Peter Kanerva

Yhteiskeskustelu

15:30 Tilaisuuden päätös


Ilmoittautumiset 10.3.2011 tilaisuuteen, 7.3.2011 mennessä Sari Vaarala. (sari.vaarala@jto.fi)


Ilmoittautumiset 14.4.2011 tilaisuuteen, 11.4.2011 mennessä Sari Vaarala. (sari.vaarala@jto.fi)

Uskon, että tuon tyylinen koulutus on hyvä lean-työkalujen opettamiseen. Pääsee tekemään konkreettisia asioita turvallisessa ympäristössä. 'Tehtaassa' rakennetaan (ja puretaan) kuvan mukaisia polkuautoja.

Vähän jäin kaipaamaan mainintaa siihen miten lean ajattelumallia tuodaan koulutuksissa esiin. Mutta voi olla, että se tulee mutta ei tuon tutustumispäivän aikana vain tullut hyvin esiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti